.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 3.138.110.119
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Початок використання технології EPP в доменах Crimea.ua заплановано на 1 березня

/ З 1 березня 2024 року публічні домени Крима переходять на використання технології EPP (Extensible Provisioning Protocol). Це сучасний протокол обміну даними між доменними реєстрами та реєстраторами, який є де-факто стандартом у світовій індустрії реєстрації доменів, та обіцяє покращити ефективність, безпеку та надійність послуг для всіх зацікавлених сторін. Технічний супровід доменів буде забезпечувати Реєстр домену .UA компанія "Хостмайстер".

Наявні домені імена будуть переведені на нову технологію автоматично зі збереженням усіх технічних та контактних даних без необхідності будь-яких дій з боку реєстрантів доменних імен.

Для реєстрації нових доменних імен або внесення змін звертайтесь до реєстраторів, які надають послуги в цих доменах. На сьогоднішній день послуги з реєстрації доменів в цих доменах надають 15 реєстраторів.

У доменах crimea.ua, yalta.ua, sebastopol.ua налічується близько 600 доменних імен. В тому числі - в публічному домені crimea.ua 393, yalta.ua - 119, sebastopol.ua - 93.

Впровадження технології EPP у всіх публічних доменах .UA ще раз підкреслює наше постійне прагнення надавати українській інтернет-спільноті безпечні, надійні та передові послуги.

Технологія EPP використовується в усіх публічних доменах .UA.

21.02.2024